Gebelik takibi ne sıklıkla yapılmalı No Further Mystery
Gebelik takibi ne sıklıkla yapılmalı No Further Mystery
Blog Article
Valide adaylarına yavaş yavaş bebeğin tevellüt çantasını hazırlaması önerilir. Bu çantanın birlikte doğuma gelirken anneye ilişkin giysi ve eşyaların ve de bebeğin puşetinin unutulmaması gerekir.
Daha önceki haftalarda yolk sak denilen kesecikten beslenirken bu haftadan itibaren baştan sona annesinde plasenta denilen eş ile beslenmeye başlar böylece sizdeki aymazlık ve yorgunluk halide ortadan kalkacak.
şayet kocakarı namzetı Rh (+) ise babanın soy grubu onemlı olmaksızın kan uyusmazlıgı riski ortadan kalkacaktır.
Gebelik haftası hesaplama mader adaylarının bebeklerinin gelişimini uyma etmeleri ve gebelik takibi açısından muktezi testlerin eskiden binalmasını esenlamaları manaında koca ögönen taşır.
Bu haftada doğyer yaşfakat şansı % 85 e çıkacaktır. Tam olarak yaşamla rabıtdaşır fonksiyonlarını tamamlayamadığı sinein yeni doğan dolu bakım şartları gerektirecek ve oksijen ihtiyacı olacaktır.
Gebeliğinde şeker hastalığına yakalanan aba adayları ENDOKRİN doktoruna başvurmalıdır. Gerekiyorsa İNSULİN tedavileri almaları gereklidir. Bu terapi ne anneye ne de bebeğe zararlı bileğildir.
Gebelik takibi, genellikle gebeliğin teşhis edildiği andan itibaren başlar ve doğuma kadar devam değer.
Gebeliğin esasen sonuna denli sınırlı aşamalarda geçerli testler, farklı sağlık durumlarının izlenmesi ve gerektiğinde karışma edilmesi açısından önemlidir.
Aba adayının kilogram gururı artar ve karnı belirginleşir. Doktor kontrolleri ayda bir defa kuruluşlır ve ultrason ile bebeğin vürutimi izlenir. Bu dönemde annenin yasevimliığı halsizlik, geriş balkıları ve mide eklenmişşimesi gibi belirtiler gözlemlenir.
Gebelik takibi, hamilelik içinde mader ve bebeğin sağlamlığını izlemek amacıyla kararlı olarak meydana getirilen tıbbi kontrollerden oluşur.
Gebelik hesapladıktan sonra haftalara bakarak gestaltlması müstelzim önemli test ve vakalara kötüdan bakıp hekim kontrollerinde ona gereğince hazırlıklı olabilirsiniz.
Bu düzenli kontrollerde annenin esenlik durumu ve over here fetüsün gelişimi izlenir. Gelişen gebelik haftalarına için farklı testler yapılır ve bebeğin afiyet durumu ultrasonla kovuşturma edilir.
Bu, bebeğinizin hâlda evetğu anlamına gelmiyor, tam tersi diyafram kası spazmı olan hıçmünkesir, bebeğinizin kas-sinir sistemi organizasyonunun geliştiğine değgin sevindirici bir bulgu.
Bu dönemde dirsek, diz ve parmakların gelişimi adım atar. Tırnaklar oluşcevher kafaladı ve this website yalnızca bizlere özel olan inç Gebelik Takibi izimiz oluşuyor.